Skip to main content

Samuel Renkel blir ny VD på Johan Lundberg AB

Sedan 1 december är Samuel Renkel ny VD på Johan Lundberg AB. Crister Renkel har lämnat över uppdraget och kommer nu att vara arbetande styrelseordförande i verksamheten. Vi vill tacka Crister för hans tid som VD och för hans engagemang i Johan Lundberg AB och dess medarbetare. Vi är glada att fortsatt få arbeta tillsammans med honom framöver.

För att våra kunder och leverantörer ska få lära känna Samuel vill vi dela med oss av den här intervjun där han får berätta om sig själv och sina tankar för Johan Lundberg AB:s framtid.

Samuel Renkel edited 1 scaled

Kort om Samuel

Samuel bor tillsammans med fru och fyra barn i ett hus på landet utanför Uppsala. Under hela hans yrkesverksamma liv har han arbetat i olika befattningar och konstellationer inom byggbranschen – både som entreprenör och konsult. Han började på Johan Lundberg AB 2018 som uppdragsledare men har de senaste två åren har haft gruppledaransvar för utredare, projektörer och uppdragsledare.

”Det har varit en spännande och givande tid och jag ser fram emot att kliva in i det nya uppdraget som VD för Johan Lundberg AB.” säger Samuel.

Vad driver dig?

”Jag drivs av utmaningar och tycker om att hitta lösningar på komplicerade problem. Att finna bästa lösning för svåra utmaningar är en av de mest givande delarna av mitt arbete. Dessutom är det fantastiskt roligt att få driva organisationen framåt genom att modernisera och effektivisera vår verksamhet.” säger Samuel.

Hur kommer du leda Johan Lundberg AB in i framtiden?

”När jag ser på Johan Lundberg AB:s framtid så tänker jag främst på tre viktiga byggstenar: teamet, kulturen och kunderna. För mig är det viktigt att hela tiden stärka det fantastiska team vi på har Johan Lundberg AB. Det innebär bland annat att arbeta med kompetensutveckling för att vi fortsatt ska kunna hitta den bästa möjliga schaktfria lösningen för våra kunder och leverera den på bästa möjliga sätt. Jag vill även värna om vår företagskultur och det positiva samtalsklimat vi har internt. Det är en av våra styrkor och det får gärna smitta av sig till andra. Slutligen vill jag fortsätta att hjälpa våra kunder och vårda såväl gamla som nya kunder i vårt nätverk. ”

Vad ser du fram emot?

”Dels ser jag mycket fram emot att arbeta nära teamet och att fortsätta att delta i kundprojekt även nu när jag kliver in i min roll som VD. För mig är det viktigt vara att närvarande i det som sker. Dessutom ser jag mycket fram emot att lyfta styrkorna i teamet så att respektive person som arbetar hos oss kan bli en ännu bättre specialistkonsult. Det ska bli mycket roligt att få driva företaget in i framtiden.”

5 snabba till Samuel

  • Skidsemester eller solsemester
  • Stad eller landsbygd
  • Kött eller fisk
  • Kaffe eller te
  • Schakt eller schaktfritt
Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2023 Johan Lundberg AB