Ställ gärna dina frågor till någon i vårt erfarna team!

Tillsammans har vi faktiskt uppemot 170 års erfarenhet av att jobba med schaktfri teknik. Vissa har mer än 30 års erfarenhet. De flesta har arbetat länge med projektledning och projektering, men några av oss har också kört borrigg, arbetat som geotekniker, varit arbetsledare på fältet osv. Så välkommen med dina frågor!

Våra kontor

Uppsala

Postadress
Johan Lundberg AB
Box 62
751 03 Uppsala

Besöksadress
Fyrisborgsgatan 3
754 50 Uppsala

Organisationsnummer
556617-5070

Göteborg

Besöksadress:
Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

Organisationsnummer
559145-8780

Lahti, Finland

Johan Lundberg Oy
Mustankalliontie 30
15150 Lahti

Organisationsnummer
2903530-3

Jag vill ha mer information om

Vi är mitt i ett projekt och behöver hjälp med schaktfritt - kontakta mig skyndsamtVi planerar ett nytt ledningsprojekt och vill veta hur schaktfri teknik kan förenkla, snabba upp och spara pengarVi har en befintlig ledning som behöver åtgärdasJag är intresserad av utbildning i schaktfri teknik -skicka mer informationDet jag har läst på hemsidan verkar intressant – håll mig uppdaterad!


Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

DCA-Europe, Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsultfirmor inom styrd borrning. Vi har som första skandinaviska organisation blivit upptagna som associate members i DCA. I vårt arbete eftersträvar vi att följa de goda erfarenheter som DCA’s normer och standarder berikar oss med.
Läs mer om DCA

ISO 9001 är en internationell standard för certifiering på området kvalitet. ISO 9000 är standardserien för kvalitet där ISO 9001 är själva kravdokumentet i standarden.
ISO 14001 är en internationell standard för certifiering på området miljö. ISO 14001 är ett kravdokument för certifiering av miljöledningssystem.


© 2020 Johan Lundberg AB