På väg till Bonn

Nu är vi på väg till Bonn för att närvara vid DCA’s årliga kongress. Årets kongress tar plats i Bonn/Königswinter och behandlar en mängd olika intressanta ämnen och röd tråd är självklart det schaktfria.
“Shaping the future – paradoxes of decision-making” och “Mud and cuttings, disposal and recycling” låter väl spännande? Det kommer bli väldigt givande dagar.
Visste ni att Johan Lundberg AB är den första skandinaviska organisation som blivit upptagna i DCA? Här kan ni läsa mer om det. Är ni intresserade av DCA? Följ denna länk.

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2020 Johan Lundberg AB