Skip to main content
Bona Postulata Priset

Goda Förutsättningar

eller Bona Postulata som man säger på latin. År 2020 var Johan Lundberg AB ett av de företag som tog hem Bona Postulatapriset. Landshövdingen Göran Enander besökte huvudkontoret i Uppsala och överlämnade diplomet till en väldigt stolt ledning.

Källa: Bona Postulata

Bona Postulatapriset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra företag med säte i Uppsala län med stark tillväxtpotential. Det kan vara både det mindre och det större företaget. Det är tillväxtpotentialen som avgör. Bakom priset står 18 stycken välkända företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar utvecklas och får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar.

Johan Lundberg och Crister Renkel
Crister Renkel, VD och Johan Lundberg, grundare.
Foto: Göran Enander

Bona Postulatapriset skiljer sig från andra näringslivspris bland annat genom att de vinnande företagen får kvalificerad utbildning och mentorer istället för blommor och diplom. Bland de företag som nominerades till Bona Postulatapriset 2020 utsåg en jury 10 vinnare som belönades med utbildning och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling. På grund av Corona-pandemin har utbildningsinsatser hållits i digitalt format och pristagarna har även erbjudits ett paket med olika stöd från Bona Postulatas sponsorer, bl.a. egna onlinebaserade utbildningsinsatser och gratis rådgivning som stärker deltagarnas kompetens ytterligare.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB