Skip to main content
Julnyheter Johan Lundberg AB

Julhälsning

Bäste besökare,

Vi vill börja med ett stort Tack. Tack för det här året – det utmanande samhällsläget till trots. Förra året vid den här tiden satt vi på kontoret och blickade tillbaka på lyckade projekt, nyrekryteringar och nya satsningar. Det gör vi även i år, men från hemma-kontor vid köksbordet. Tankarna går förstås även ut till alla dem som drabbats hårt av sorg, ensamhet och svåra ekonomiska förluster.

Nu när det överrumplande 2020 snart gått till ända gläder vi oss åt att våra kunder och samarbetspartners, trots läget, anförtror oss fler och större uppdrag än någonsin. Med två nya medarbetare på väg in i teamet ser vi med tillförsikt fram emot nya åtaganden. Vi kan också stolt meddela att vi nu äntligen är ISO-certifierade enligt standard 9001 och 14001 för Kvalitet och Miljö.

Hemsidan har fått sig ett rejält lyft under året, med bland annat metodbeskrivningar och nyhetsflöde om våra projekt. Vi hoppas att du får mycket nyttig information här! Vi fortsätter att samarbeta för och med våra kunder för att hitta smarta schaktfria lösningar som är vänliga för både miljö och ekonomi.

På grund av rådande pandemi har kursen NoDig VA fått stå tillbaka under året. Misströsta inte, den kommer tillbaka! Håll utkik efter kurs-avisering via vårt nyhetsbrev eller gå vidare hit: intresseanmälan på hemsidan, så håller vi dig uppdaterad.

Med det önskar vi Dig och dina närmaste en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB