Skip to main content

Intressanta nyheter inom schaktfri ledningsbyggnad

IMG 4470 4

I april hölls en av världens största maskinentreprenadmässor i München. Bauma, som är en mycket välbesökt mässa med över 500 000 besökare från över 200 länder är verkligen en upplevelse. På mässan finns även representanter inom schaktfritt ledningsbyggande från hela världen. Johan Lundberg AB var där med hela sin personal.

-Vi tycker det är viktigt att följa den internationella utvecklingen, därför prioriterar vi möjligheten att åka hit. För att utvecklingen skall gå framåt i Sverige, måste vi även kika på vad som händer på andra sidan staketet.

Bland de intressanta inslagen på mässan fanns en helt världsunik metod för att bygga ledningar av stål, på ett snabbt och mycket kostnadseffektivt sätt.

Vi har arbetat med att sätta oss in i metoden i vintras, då vi tror att den har en stor potential. På mässan hade metoden världspremiär, och vann ett mycket prestigefyllt pris som årets innovation.

-Det är mycket roligt att se att utvecklingen går framåt i branschen, avslutar Johan.          

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB