Skip to main content

Nya tider och nytt kurstillfälle

Äntligen har restriktionerna dragits tillbaka! Vi ser fram emot att återgå till ett samhälle i ”normalläge”. Vi har förstås alla ett fortsatt ansvar att iaktta försiktighet och sunt förnuft vad det gäller smittspridning. På Johan Lundberg AB gör vi vårt yttersta för att stävja spridningen och följer noga gällande riktlinjer.

Med det sagt så gläder vi oss åt det fortsatta arbetet med att nu kunna genomföra vår efterlängtade NoDig Diplomkurs, och den här gången i Göteborg. Kursen äger rum 26-28 april på vårt kontor på Kronhusgatan i centrala Göteborg.

Tommy Giertz, som många av er säkert såg som föreläsare under Rörnät och Klimat i januari, deltar med sin kunskap och erfarenheter kring bl.a. rörmaterial och inspektion. Tommy ärstrategisk utredningsingenjör på Stockholm Vatten och Avfall och har stor erfarenhet av olika VA-projekt både i Sverige och internationellt.
En lika uppskattad föreläsare är Andreas Leander, Sektionschef Geoteknik Region Mitt på Afry. Andreas har mångårig erfarenhet av geofysiska markundersökningar, geoteknik och hydrologi i VA-, väg- och infrastrukturprojekt, med masterexamen i hydrologi och geofysik.

Givetvis medverkar även Johan Lundberg och våra konsulter från både Uppsala och Göteborg för att ge er en full bild av den schaktfria teknikens möjligheter och utmaningar.

Låter det intressant så tveka inte att anmäla dig! Kursen är populär och efter en pandemirelaterad paus är den efterlängtad. Följ länken för att komma till intresseanmälan.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB