Skip to main content
ISO Certifierad Johan Lundberg AB

ISO Certifierade

Visste ni att Johan Lundberg AB är ISO certifierade enligt ISO 9001 och 14001? Och vad innebär då detta kanske ni undrar? SIS har uttryckt det så här:
”ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning för verksamhetsprocesser i ett företag eller en organisation. Ett kvalitetsledningssystem beskriver hur du ständigt förbättrar och justerar din verksamhet för att möta kundernas behov.”

ISO 9001 baseras på 7 principer vilka är kundfokus, ledarskap, medarbetarnas engagemang, processinriktning, förbättring, faktabaserade beslut och relationshantering.

A3CERT ISO 9001 14001

Men vad gäller för ISO 14001 ? SIS förklarar det på följande sätt:
”ISO 14001 är en internationell ledningssystemstandard som hjälper ditt företag eller din organisation att fokusera på rätt saker när det kommer till planering, genomförande, uppföljning och ständig förbättring av verksamhetens miljöarbete.”

Standardserien ISO 14000 handlar om miljöledning där ISO 14001 är kravstandarden för införandet av ett miljöledningssystem.
Men vad innebär detta för er som kund ? Jo, att Johan Lundberg AB är ISO certifierade som företag säkerställer att vi strävar efter att alltid bli bättre. Bättre i våra leveranser av tjänster, bättre som organisation men även bättre i vårt arbete för miljö och hållbarhet.
Så det är med stolthet och glädje som vi kan stoltsera med vårt emblem.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB