”Känns bra att slippa en massa frågor vid upphandlingen.”

Tranås kommun behövde ett ramavtal för schaktfri ledningsrenovering. Avtalet skulle omfatta de metoder som kunde bli aktuella för kommunen i framtiden.
– Vi är en liten kommun och ville vara säkra på att allt blev rätt. Man förlorar alltid värdefull tid när upphandlingar överklagas. Och dessutom brukar vi alltid bli tvungna att svara på frågor. Därför tog vi hjälp av Johan Lundberg AB för att först göra en behovsanalys och sedan arbeta fram anbudsunderlaget.
– Den här gången var telefonerna helt tysta. Anbudsunderlaget var tydligen kristallklart och vi fick inte en enda fråga. Det säger en del om kvaliteten. 
Thomas Ivarsson, Tranås Kommun

Referensprojekt

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

DCA-Europe, Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsultfirmor inom styrd borrning. Vi har som första skandinaviska organisation blivit upptagna som associate members i DCA. I vårt arbete eftersträvar vi att följa de goda erfarenheter som DCA’s normer och standarder berikar oss med.
Läs mer om DCA

ISO 9001 är en internationell standard för certifiering på området kvalitet. ISO 9000 är standardserien för kvalitet där ISO 9001 är själva kravdokumentet i standarden.
ISO 14001 är en internationell standard för certifiering på området miljö. ISO 14001 är ett kravdokument för certifiering av miljöledningssystem.


© 2020 Johan Lundberg AB