”Känns bra att slippa en massa frågor vid upphandlingen.”

Tranås kommun behövde ett ramavtal för schaktfri ledningsrenovering. Avtalet skulle omfatta de metoder som kunde bli aktuella för kommunen i framtiden.
– Vi är en liten kommun och ville vara säkra på att allt blev rätt. Man förlorar alltid värdefull tid när upphandlingar överklagas. Och dessutom brukar vi alltid bli tvungna att svara på frågor. Därför tog vi hjälp av Johan Lundberg AB för att först göra en behovsanalys och sedan arbeta fram anbudsunderlaget.
– Den här gången var telefonerna helt tysta. Anbudsunderlaget var tydligen kristallklart och vi fick inte en enda fråga. Det säger en del om kvaliteten. 
Thomas Ivarsson, Tranås Kommun

Referensprojekt

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2020 Johan Lundberg AB