Skip to main content

Inhämtning- och avsättning av information

d

Nu har vi varit i Tyskland igen! Varför det kan man fråga sig?
För att schaktfria alternativ fortsatt skall vara konkurrenskraftiga i jämförelse med konventionella rörläggningsmetoder gäller det att ständigt förnyas. Vi har tittat på vad ett flertal av de tyska tillverkarna har att erbjuda i form av nya effektiva och fiffiga lösningar!

Det är alltid inspirerande att se vinningarna och nya lösningar som gör det som var tidigare omöjligt, möjligt!

Med den nyvunna kunskapen och inspirationen har vi bland annat uppvaktat projektledarna för Trafikverkets stora infrastruktur projekt för nya vägar och järnvägar. Detta är ett ständigt pågående arbete Johan Lundberg AB är engagerat i.

Det gäller inte bara att inhämta information, det är lika viktigt att dela med sig av den så att den kan vara till nytta. Har du frågor eller har fastnat i ett projekt. Vi kommer gärna och berättar vad vi lärt oss för den som önskar det. Vi kan samtidigt slå ett öga på projekt där man har konkreta behov av nya idéer.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB