Skip to main content

Hur ska det här sluta?

När Johan Lundberg AB föddes kunde jag inte ana att gensvaret från marknaden skulle bli så starkt. Idag är vi tre personer som jobbar heltid med smarta schaktfria lösningar. Och uppdragen kommer från alla led i kedjan – beställare, konsulter, projektörer och entreprenörer.

Allt fler verkar inse att vi som jobbar handgripligt med schaktfritt varje dag har mycket att tillföra. Flera gånger har vi försökt uppskatta hur mycket pengar vi hjälpt smarta beställare att spara genom att välja schaktfritt i stället för traditionell schaktning. Vi vet fortfarande inte, men är ganska säkra på att det handlar om hundratals miljoner.

Vi är också glada över att få hjälpa teknikområdet schaktfritt att utvecklas. Vi följer den internationella utvecklingen genom mässbesök och seminarier, vi föreläser på högskolor, företag och kommuner, vi är med och utarbetar anvisningar m.m.

Så här inför ett nytt år brukar man alltid titta lite i backspegeln, sitta ner och filosofera och planera klokt inför framtiden. Det borde vi också göra, men nu ringer telefonen igen…

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB