Skip to main content

Diplomkurs NoDig VA för ledningsägare i Skåne!

Efter framgångarna med våra första diplomkurser blev vi uppmanade att arrangera en diplomkurs NoDig speciellt för ledningsägare i Skåne. Självklart lyssnar vi till kundernas önskemål, därför arrangerar vi nu en kurs som går av stapeln på Scandic Triangeln den 14-16 april. Ett antal kommuner har redan anmält sig. Kursen ger dig aktuella kunskaper om No-Dig/schaktfritt och om förutsättningarna för schaktfria lösningar. Dessutom får du tips och råd hur du kan arbeta systematiskt när du går från identifiering av ett behov via projektering och upphandling till ett avslutat schaktfritt projekt.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB