Skip to main content

Johan Lundberg AB på IRO för tredje året i rad.

Johan Lundberg besöker IRO- Rörläggningsforum i Tyskland

Nu har vi varit i Tyskland igen!

Den anrika högskolan JADE i Oldenburg slår årligen upp portarna till ”IRO- Rörläggningsforum”. En mässa som i stort samlar den tyska VA-branschen.  I portföljen hade vi med oss en hel hög med projekt och kluriga frågor.

Vad hittar maskin- och materialleverantörerna på ute i Europa för att kontinuerligt hålla sig främst i branschen? En stor kontinent med en flora av schaktfria projekt, vad är entreprenörernas erfarenheter?

Detta ville vi ta del av, så att inte något går oss förbi.

Så hela företaget spenderade två dagar i trånga, överbefolkade, syrefattiga korridorer som antagligen givit svenska brandmyndigheter spader.

Var det värt besväret?

Att få med oss ett enda svar, med möjlighet att komma med nya kreativa lösningar till besparingar för våra kunder, är värt varenda krona! Och svar fick vi.

Men, det gäller inte bara att inhämta information. Det är lika viktigt att dela med sig av den så att den kan bli till nytta.

Så har du frågor… kanske fastnat i ett projekt eller har konkreta behov av nya idéer, kommer vi gärna förbi och berättar vad vi lärt oss!

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB