Skip to main content
Wiki NoDig

Svenskt vatten P101

P101 – Schaktfritt byggande av markförlagda VA-ledningar av plast är en publikation utgiven av Svenskt vatten som gäller för schaktfri förläggning och renovering med plaströr.

P101 ersätter den äldre publikationen P66.

Publikationen innehåller råd vid upphandling och dimensionering och behandlar följande metoder: Styrd borrning, infodring med kontinuerliga rör (sliplining), rörspräckning med infodring av PE-ledning, infodring med formpassade rör och infodring med platshärdade flexibla foder.

Lämna en kommentar

Har du synpunkter på innehållet eller tycker att något saknas? Lämna dina kommentarer till oss så att vi kan bli bättre och tillsammans utveckla kunskapen om schaktfritt. Tack på förhand! Obligatoriska fält är märkta *

Innehåll
Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2023 Johan Lundberg AB