English Suomi
Arkiv

Nyheter

Utbildning

”Jag har fått enormt nyttiga kunskaper om schaktfritt ledningsbyggande.”

”En bra kurs, värt tiden och pengen. Ger en bra grund för arbete, diskussion och beställning av schaktfria arbeten.”

”Mycket givande. Bra stämning. Bra givande och tagande bland deltagarna också”

”Är mycket nöjd med kursen, över förväntan. Är också mycket imponerad av företagets kunskap, engagemang och förmåga att lära ut.”

”Jag har lärt mig massor om sådant jag trodde att jag kunde. Den bästa kurs jag gått!”

 

För att du som ledningsägare, konsult eller entreprenör ska kunna utnyttja den schaktfria teknikens fördelar maximalt, krävs kunskap och erfarenhet. Därför arrangerar vi olika slags kurser – från breda orienteringskurser till skräddarsydda specialkurser för din utvalda målgrupp.

Vi har inlett verksamheten med diplomutbildningar inom VA, i första hand tänkta för er som är ledningsägare. Under våren 2016 öppnar vi kursen även för dig som är VA-konsult. Till nästa höst kommer ett helt nytt tillskott- en Diplomkurs NoDig Nyläggning, för dig ledningsägare/konsult som arbetar med andra ledningsslag eller enbart vill ha nyläggningssidan.

Du kan även få företagsanpassade kurser, kortare eller längre, med olika inriktning – från grundläggande teknik till specialområden. Undervisar du på en teknisk skola eller högskola delar vi gärna med oss av våra kunskaper, exempelvis som gästföreläsare. Vid sidan om rent tekniska utbildningar finns vi även tillgängliga som föreläsare i andra frågor som berör schaktfritt- en självklar del av vår verksamhet.

 

Aktuella kurstillfällen:


Diplomkurs No-Dig VA
3 dagars kurs
Scandic Uppsala Nord, 17 – 19 november, 2020

Kursinfo


Workshop NoDig Platform
Ett sätt att enklare, billigare och säkrare planera sina schaktfria projekt.
Tid och plats anpassas efter önskemål.
Mer info