English Suomi
Arkiv

Nyheter

Vill du hjälpa Sveriges ledningsägare att spara miljoner med framtidens teknik?

Johan Lundberg AB är Sveriges ledande specialister på schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering. Vi hjälper våra uppdragsgivare att spara pengar genom att använda schaktfri teknik på ett sätt som minskar störningar och bevarar miljön. Företaget grundades 2009 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Vi söker nu kompetenta medarbetare. Tror du att du skulle kunna utgöra ett värdefullt tillskott till vårt team -hör av dig till oss. Tillsättande av tjänster sker löpande, så vänta inte med din ansökan eller intresseanmälan.

Vår grundvision är att göra schaktfritt lättillgängligt i Sverige. Detta gör vi bland annat genom:

Våra kunder är oftast kommuner/kommunala bolag eller konsultbolag. Största delen av våra uppdrag är inom VA, men vi projekterar även kontinuerligt schaktfria lösningar för ledningar inom energisektorn. Vi arbetar i alla skeden från idéstudier till kontroll och uppföljning med en jämn fördelning av utrednings- och projekteringsuppdrag. I uppdragen ingår att ansvara för att ta fram förstudier, kostnadskalkyler samt att driva projekten från förstudie, systemhandling fram till genomförande och driftsättning samt att stödja beställaren genom hela beslutsprocessen.

Vi har ett stort nationellt och internationellt nätverk och har kontinuerlig dialog med aktörer i branschen över hela världen.

Vår personal är vår resurs och vi vill att medarbetarna skall få möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling. Vi deltar regelbundet i konferenser och mässor och låter vår personal besöka arbetsplatser i Sverige och utomlands så att teamet är uppdaterat på det senaste inom schaktfri teknik. Vi har ett tydligt decentraliserat sätt att arbeta och vill att vår personal proaktivt utvecklar egna kundkontakter. Vi har kontor i Uppsala och i Göteborg. 

 

Just nu har vi en intressant tjänst ledig:

 

Design Engineer – Finland


Låter detta intressant? Läs mer här

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp.