English Suomi

Nyheter

Så fick Solna Vatten ett ramavtal som fungerar “Att bygga Sveriges största pumpstation fanns inte på kartan” Vill du hjälpa Sveriges ledningsägare att spara miljoner med framtidens teknik? Johan Lundberg AB kommer till Göteborg! Världsunik borrmetod för elindustrin lanserad. Vi var där! ”Nästa gång ska vi kontakta Johan Lundberg tidigare” Avancerad mikrotunnling under Nissan Pipe Express utsett till årets NoDig-projekt 2015 Väl värt att åka ända till Skåne för Höstens Diplomkurs NoDig VA, Uppsala 13-15 oktober Diplomkurs NoDig VA för ledningsägare i Skåne! God jul till Filippinerna! Premiär för NoDig Platform på VA-mässan! Lyckad premiär för diplomkurs schaktfritt Diplomkurs NO-DIG VA 18-20 nov Johan Lundberg AB på IRO för tredje året i rad. Årets julklapp går till Filippinerna. Diplomkurs NO-DIG VA 25-27 mars Nu startar vi utbildning inom schaktfritt! På uppdrag av Johan Lundberg AB har ett examensprojekt utförts av student på KTH Intressanta nyheter inom schaktfri ledningsbyggnad Ny bok av Johan Lundberg: Bredband åt folket! Johan Lundberg upplyser väghållare att ledningsarbeten inte bara är ett bekymmer. Årets julgåva går till att hjälpa övergivna barn i Rumänien Uppskattade anföranden vid utställarseminarierna VA-mässan Mikrotunnel minskar översvämningsrisk i Borlänge centrum. Johan Lundberg, talade vid SSTT årsmöte 2012 Missa inte Johan Lundbergs föredrag vid SSTT 16-17 April Inhämtning- och avsätting av information Hur förmår vi våra planerare och beslutsfattare att tänka rätt redan på idéstadiet? Årets julgåva går till att hjälpa övergivna barn i Rumänien Hur ska det här sluta? Byggnation av ny vindkraft med hjälp av schaktfri teknik Nytt uppdrag åt SKB. Medlem i SSTT’s arbetsgrupp. Hemkommen från NoDig 2011 i Berlin Nya ansikten på Johan Lundberg AB. Hur gör dom på andra sidan staketet? Julgåvan gick till barnen på Haiti Framtidssäker borrad ledning ersätter ledning under bro Johan Lundberg utbildar internationella studenter i schaktfritt Johan Lundberg AB fyller ett år idag! Hjälp – det ligger ledningar där grunden ska byggas! Johan Lundberg utbildar i schaktfritt för norrlandskommuner Fortum Värme tar hjälp vid fjärrvärmeutbyggnad Stockholm Vatten skriver avtal med Johan Lundberg AB Schaktfritt prioriterat när Eon Värme bygger fjärrkyla Borrad VA-ledning i Nynäshamns kommun? Beställ nya handboken om schaktfritt! Stort intresse för Johan Lundberg på VA-mässan! Ökat sug efter schaktfritt i lågkonjunktur Premiär för Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB fyller ett år idag!

2010-09-01

Här är lite av det som hänt under det gångna året.

Vi har hjälpt konsulter, entreprenörer och ledningsägare att spara pengar och skona miljön genom att utnyttja den schaktfria teknikens alla möjligheter maximalt. Det totala värdet av de schaktfria lösningarna i projekten där vi varit med är 110 miljoner. Besparingarna jämfört med schaktning är åtminstone det dubbla.

Många behöver lära sig mer om möjligheterna med schaktfri teknik – från högskolor och företag till kommuner och konsulter. Under året som gått har vi haft flera kurser och medverkat vid ett stort antal seminarier och andra arrangemang. Minst 800 personer lyssnat och lärt sig mer om schaktfritt. Vår egen handbok i schaktfritt har även blivit mycket uppskattad och gjort livet lättare för många i branschen.

Ett hedersuppdrag under det gångna året var att skriva en artikel i AMA-nytt. Temat för artikeln var mikrotunnlar. Vi har fått massor av uppskattande kommentarer, vilket känns bra. Idag är vi inblandade i både korta och långa, små och stora projekt över hela landet. Vi har fasta avtal med flera uppdragsgivare. Ett antal olika kurser och seminarier är planerade, och telefonen ringer mer och mer.

Välkommen, du också!