Kiitos tästä vuodesta!

Jo toinen vuosi vierähti pandemian takia erityisolosuhteissa. Syksyllä tilanne oli hiukan valoisampi ja pystyimme tapaamaan teitä myös ihan fyysisesti messuilla ja tapahtumissa, se oli mukavaa. Teams-kokouksista on kuitenkin tullut arkipäivää jokaiselle ja yhteistyö sujuu mainiosti myös etänä. Kiitos teille siitä!

Vuoteen on mahtunut monenlaisia asioita. Maaliskuussa avasimme konttorin Turun keskustaan ja vuoden aikana meillä on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Olemme saaneet tehdä töitä eri puolilla Suomea kiinnostavissa hankkeissa.

No-Dig Diplomikurssi on ollut pandemian takia tauolla, mutta nyt pyrimme järjestämään seuraavan kurssin helmi- ja huhtikuussa 2022. Ilmoittautumisia on tullut mukavasti, muutama paikka on vielä vapaana. Kurssista löytyy lisää tietoa koulutus-sivulta.

Lahti oli vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupunki. Meillä oli kunnia tulla mainituksi ympäristöpääkaupungin tekijäkumppanina. Kaivamaton tekniikka aiheuttaa paljon pienempiä ympäristölle haitallisia päästöjä kuin kaivamalla tehtävät asennukset. Olemme perehtyneet aiheeseen syvällisemmin tekemällä vertailevia laskelmia toteutuneista ja suunnitteilla olevista hankkeista. Mikäli aihe kiinnostaisi omaa organisaatiotasi, ole yhteydessä meihin.

Kiitollisin mielin toivotamme Sinulle ja läheisillesi oikein hyvää ja turvallista joulua sekä onnellista uutta vuotta!

Johan Lundberg Oy:n väki

kaivamaton tekniikka

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.


© 2021 Johan Lundberg OY