Skip to main content
Webbmöte JLAB

Pressmeddelande

Johan Lundberg Oy i Finland tillkännager utnämningen av en ny styrelsemedlem.

Vi är mycket stolta över att få informera om att Jari Kaukonen har gått med i Johan Lundberg Oy:s styrelse. Jari är för närvarande ordförande för International Society for Trenchless Technology (ISTT) och har ägnat mycket av sin karriär åt No-Dig-teknologier i olika roller.
ISTT har för närvarande 28 medlemsländer världen över.

”Lång erfarenhet som entreprenör och arbetserfarenheter från olika stora finska designföretag har gett Jari ett enormt perspektiv för denna bransch, för att inte tala om hans stora kontaktnätverk i Finland och runt om i världen. Vi ser fram emot att arbeta med Jari för att förbättra våra erbjudanden och tjänster som specialistkonsulter inom schaktfri teknik”, säger Jukka Huusko, VD för Johan Lundberg Oy.

Jari är en av de allra första användarna av schaktfri teknik i Finland då han började som projektledare redan så tidigt som 1982.

Jaris kommentar: ”Mitt hjärta har alltid slagit för schaktfri teknik sedan jag först fick höra talas om den för nästan fyrtio år sedan. Jag ser fram emot vår gemensamma resa mot nya höjder inom schaktfri teknik med det ledande nordiska expertteamet inom schaktfritt. I vårt land skulle vi kunna utnyttja Johan Lundberg Oy:s expertis mycket mer och inte basera besluten på känsla när vi står inför de designutmaningar som konstruktion och förnyelse av kommunalteknik medför. Jag anser att alla nätverksdesignprojekt bör undersöka möjligheten att utnyttja schaktfri teknik, som alltid är smartare, mer miljövänlig och nästan alltid billigare.”

För mer information vänligen kontakta:
Jukka Huusko, jukka@johanlundberg.fi , telefon +358 40 759 0043
Jari Kaukonen, jari@kaukonen.fi

Johan Lundberg Oy @ LinkedIn
Johan Lundberg @ LinkedIn

Pressmeddelande

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

Johan Lundberg AB är schaktfri ramavtalsleverantör inom kategorin; miljö- och teknikkonsulter hos Sinfra.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2024 Johan Lundberg AB